dimecres, 5 de juliol del 2017

RECORDAORI: Procés selecció per a professionals qualificats per a la regió alemanya de Baden Württenberga

 Procés selecció per a professionals qualificats per a la regió alemanya de Baden Württenberg


Molt bona oportunitat per persones qualificades que tinguin una ferma voluntat de tenir una experiència laboral en aquest país i que incorpora una formació molt intensiva d’alemany en el Goethe Institut de Barcelona primer, i després a Alemanya.
 Recordeu que es tracta d’un programa molt exigent en quant a la disponibilitat dels participant  i l’interès per treballar a aquest país. Igualment, es molt important  verificar que les persones disposin de formació i/o experiència en els sectors professionals : 

Especialitats tècniques  Mecànica, mecatrònica i automatismes o Enginyer/a industrial - automatismes i mecatrònica o Perfils tècnics - automatismes i mecatrònica o Enginyer/a – automoció / tecnologia de vehicles  Electricitat i electrònica o Enginyer/a electrònic/a – sistemes d’automatització o Enginyer/a electrònic/a – automatismes o Enginyer/a electrònic/a - sistema electrònic de vehicles o Enginyer/a electrònic/a – electrotècnia o Tècnic/a electrònic/a - indústria de producció artesanal o Tècnic/a – producció industrial o Tècnic/a electromecànic/a – mecatrònica  Informàtica o Enginyer/a informàtic/a – desenvolupament de software 


 Construcció i climatització (perfils qualificats) o Enginyer/a de construccions metàl·liques o Enginyer/a internacional de soldadura o Construcció d'edificis (paletes) o Treballadors/es especialitzats en el formigó o Fontaneria o Tècnic/a especialista - sistemes de climatització, ventilació, refrigeració, calefacció i sanitaris 


Especialitats d’hostaleria i restauració o Cuiners/es (qualificats/des) o Cambrers/es i caps de sala (qualificats/des) 


Especialitats del sector sanitari o Infermers/es diplomats/des o Auxiliars d’infermeria


Es pots accedir a tota la informació sobre aquest  programa de col·laboració entre Catalunya i Baden-Württenberg mitjançant aquest enllaç.


  els requisits de les persones que vulguin participar en el procés de selecció, són els següents:  
·         Estar inscrites i en situació d’atur (DONO)
·         Tenir formació qualificada i/o experiència en alguna de les professions/sectors que s’indiquen en el document adjunt i en la pàgina web del programa.

No és necessari tenir coneixements previs de llengua alemanya atès que s’ofereix un curs d’alemany intensiu subvencionat a Barcelona.

Tal i com s’informa al document adjunt, les persones que estiguin interessades hauran d’enviar el seu  CV i carta de presentació  (Format EUROPASS) al correu electrònic mobilitat.cat-bw@gencat.cat abans del 16 de juliol de 2017. 
Les persones interessades passaran un procés de preselecció a Catalunya a càrrec del personal Eures i una selecció per part del personal del Servei Públic Alemany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada