dissabte, 20 de maig del 2017

Catalunya necessita socorristes

Catalunya necessita socorristes

Sembla mentida, però és veritat. Amb el que costa trobar feina actualment, i encara es troben àmbits amb un clar dèficit de professionals, fins i tot, en sectors aparentment tant saturats com el turístic. Sabies que a Catalunya manquen socorristes?

La indústria del sector del turisme i del lleure creix constantment i genera una major oferta i demanda de treballadors/es, que, en alguns casos, costa de cobrir. Aquest és el cas dels socorristes.

A Catalunya ha calgut contractar socorristes de fora. En un futur, es podria donar el cas que alguna instal·lació no pogués obrir per manca d’aquests professionals.

La raó principal d’aquesta mancança probablement sigui conseqüència d’un augment del nivell d’exigència per obtenir el títol de socorrista. A Catalunya, els cursets que oferien diverses entitats han passat a la història, i només és pot obtenir el títol de socorrista per la via de la formació professional (FP) de grau mitjà o de grau superior. Concretament l’FP de salvament i socorrisme.

El ventall de llocs que necessiten socorristes és més ampli del que t’imagines: platges, piscines municipals, piscines d’hotels, càmpings, cases rurals, parcs aquàtics, entitats de lleure, creuers...

Si mai t’havia passat pel cap, ara ja ho saps. Pot ser una opció a tenir en compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada