dijous, 6 d’abril del 2017

Formació Dual a Baviera,

El SOC ha iniciat un procés de selecció adreçat a joves que tinguin interès per estudiar i treballar a Baviera en el marc del programa federal de Formació Dual a Alemanya i del conveni signat entre els governs de Catalunya i Baviera.  Com és habitual aquest projecte compta amb el suport de la xarxa EURES i del Servei Públic d’Ocupació d’Alemanya.

Per aquest motiu, el proper dia 20 i 21 d’abril s’organitzarà a Barcelona una sessió informativa amb els joves que s’hagin interessat, i posteriorment es realitzaran entrevistes a les persones vulguin participar en el procés de selecció. Està previst que la sessió informativa i la selecció dels participants vagi a càrrec de l’ empresa BBW International, responsable d’aquest projecte.





 els requisits de les persones joves que vulguin participar en el procés de selecció, són els següents:  

·         Tenir entre 18 i 30 anys d’edat
·         Haver finalitzat ESO o equivalent
·         Tenir nacionalitat europea
·         Es valorarà molt especialment que els joves tinguin interès a viure i treballar a Alemanya

Els àmbits formatius i professionals que s’ofereixen són els següents:

·         Operaris/àries i tècnic/ques de la indústria mecànica i metal·lúrgica
·         Professionals de la restauració
·         Atenció a la dependència
·         Operaris/àries i tècnic/ques per la construcció
·         Instal·ladors /res de gas, aigua i calefacció
·         Forner/a

S’ha publicat al web del SOC i a Feina Activa la informació relativa a aquest procés de selecció.

Les persones que estiguin interessades en assistir a la sessió informativa sobre la Formació Dual a Baviera, i participar en el procés de selecció han d’enviar el currículum vitae al correu electrònic mobility-programs@bbw.de  indicant en el títol del correu electrònic “FP DUAL BAVIERA”.

La empresa BBW, responsable de la selecció dels joves a Baviera, valorarà les candidatures i es posarà en contacte amb les persones seleccionades, per participar a la sessió i la posterior selecció.

Podeu ampliar aquesta informació: a la pàgina web del SOC on s’ha publicat un enllaç a la pàgina web de la empresa BBW Internacional on es descriu en detall el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada