dilluns, 29 de febrer del 2016

Directorio de los 73 mejores empleadores de España 2016. Top Employers.


Directorio de los 73 mejores empleadores de España 2016. Top Employers.

by MarcaEmpleo
La certificación Top Employers se otorga sólo a aquellas empresas que alcanzan los estándares más altos de excelencia en las condiciones que ofrecen a sus empleados. El primer paso en el proceso de certificación de cualquier empresa es el HR Best Practices Survey: un análisis detallado del entorno de RRHH

diumenge, 28 de febrer del 2016

10 Chapistas y Pintores de coches interesados en trabajar en Holanda.

10 Chapistas y Pintores de coches interesados en trabajar en Holanda.

by MarcaEmpleo
La empresa de selección PRAN está buscando 10 CHAPISTAS Y PINTORES de coches, interesados en trabajar en Holanda. Las personas seleccionadas serán contratadas por la empresa de reclutamiento N2People, para trabajar en las instalaciones de la empresa Van Mossel http://vanmossel.nl/ SE REQUIERE: - Titulación a nivel FP o similar (experiencia sin titulación también se considerará)

Torna JOBarcelona, no el deixis passar!

Els propers 2 i 3 de març tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya la III Edició del Congres Internacional d’Ocupació i Orientació Professional per a joves. Aquest esdeveniment anual comptarà amb la presencia de més de 100 companyies i 500 reclutadors d’empreses de diferents sectors econòmics.
En els dos dies que dura l’esdeveniment es preveu que es realitzin entrevistes per a prop de 2.000 oportunitats entre ofertes de feina i de pràctiques, tant nacionals com internacionals.A més, hi hauran 90 activitats entre conferències i tallers d’orientació professional i personal, i Barcelona Activa hi serà presentant el seu programa Garantia d’Èxit BCN de Garantia Juvenil.
Si tens menys de 30 anys, estudis universitaris i vols entrevistar-te amb empreses d’èxit consulta les seves ofertes al web del JOBarcelona’16!

630 BECAS para realizar prácticas en empresas extranjeras.

630 BECAS para realizar prácticas en empresas extranjeras.

by MarcaEmpleo
Programa de movilidad promovido por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, cuyo objetivo es impulsar la formación complementaria de los titulados de todas las universidades españolas a través de la realización de prácticas en empresas de Europa, de EE.UU., Canadá y empresas españolas o multinacionales con sede en Asia u Oceanía.

dissabte, 27 de febrer del 2016

OFERTES EURES

OFICINA DE TREBALL – SERVEI D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA http://www.oficinadetreball.gencat.cat/socweb/export/sites/default/socweb_ca/ciutadans/orientacioTrobarFeina/Treballlar_al_estranger/Xarxa_Eures.html 


Portal EUREShttp://ec.europa.eu/eures

Web que busca empleo a españoles que quieren retornar.

Web que busca empleo a españoles que quieren retornar.

by MarcaEmpleo
Proyecto para hacer posible que los cerebros fugados durante la crisis puedan volver a casa. El  objetivo es facilitar el retorno de talento a España. Generar las oportunidades para que las personas que están fuera puedan volver y desarrollar su potencial profesional y su proyecto vital en España.

divendres, 26 de febrer del 2016

OFERTA DE TREBALL AJUDANTS DE CUINA AVANÇATS I CUINERS

Restaurant de les rodalies de Figueres busca AJUDANTS DE CUINA AVANÇATS I CUINERS

Interessats enviar cv a: restauant@laquintaforca.com o bé truque al: 972516420

Feria de empleo más importante del sector industrial de Cataluña. Forum ETSEIB 2016

Feria de empleo más importante del sector industrial de Cataluña. Forum ETSEIB 2016

by MarcaEmpleo
La feria profesional más importante del sector industrial de Cataluña, España. El Forum ETSEIB ofrece a los estudiantes y a los titulados de ingeniería una gran posibilidad: encontrar la trayectoria laboral que desean. Dando que cada alumno tiene unas preferencias concretas, cada año se invitan a empresas de diferentes sectores

Ofertas de empleo en el sector de la Hostelería y el Turismo.

Ofertas de empleo en el sector de la Hostelería y el Turismo.

by MarcaEmpleo
Crece un 49% la oferta de empleo en Turismo en el mes enero. Según el informe elaborado por Turijobs, durante el mes de enero se ha registrado un aumento tanto de la oferta como de la demanda de empleo en el sector turístico.

249 ofertes de feina t'esperen al Saló AFORMACIÓ OCUPACIÓ I EMPRESA A PALAFRUGELL

249 ofertes de feina t'esperen al Saló!  3 -4 DE MARÇ A PALAFRUGELL

249 vacants per cobrir: cuiners, cambrers, netejadors, recepcionistes, carnissers, fruiters, administratius, monitors, socorristes, comercials, mecànics, xofers, desenvolupadors web... Si busques feina, vine al Saló!
El Saló de la Formació, l'Ocupació i l'Empresa del Baix Empordà assoleix aquesta edició una xifra rècord d'ofertes de feina: fins a 249 vacants t'esperen a l'Espai Entrevistes!

¿Qué es la Alianza para la Formación Profesional Dual?

¿Qué es la Alianza para la Formación Profesional Dual?

by MarcaEmpleo
La Alianza para la Formación Profesional Dual es una red estatal de empresas, centros e instituciones comprometidas con el desarrollo de la FP Dual en España, impulsada por la Fundación Bertelsmann, conjuntamente con la Fundación Princesa de Girona, la CEOE y la Cámara de Comercio de España.

dijous, 25 de febrer del 2016

OFERTA DE TREBALL

Es necessita NOI o NOIA per a la instal·lació de sistems de seguretat

REQUEISITS: bona presència, català parlat i tenir entre 16 i 25 anys, nocions en la matèria.


Interessats enviar cv: wstreballador@gmail.com

Tel. 972671473


FONT: diari (No recordo si era "El punt"!!!)

Plazas de Maestros para el curso 2016-2017 en Bruselas.

Plazas de Maestros para el curso 2016-2017 en Bruselas.

by MarcaEmpleo
Convocatoria para la formación de lista de aspirantes para cubrir plazas en régimen de interinidad del cuerpo docente de maestros de la Agrupación de Lengua y Cultura Españolas de Bruselas para el curso 2016-2017. Plazo abierto (solicitudes hasta el 1 de marzo de 2016).

actualitzada la guia de bonificacions/reduccions a la contractació laboral

El SEPE ha actualitzat la guia de bonificacions/reduccions a la contractació laboral

dimecres, 24 de febrer del 2016

Convocatoria para profesorado interino 2016-2017 en Francia

Convocatoria para profesorado interino 2016-2017 en Francia

by MarcaEmpleo
CONVOCATORIA DE CONCURSO DE MÉRITOS PARA LA FORMACIÓN DE LAS LISTAS DE ASPIRANTES A CUBRIR PUESTOS DOCENTES EN RÉGIMEN DE INTERINIDAD EN CENTROS Y PROGRAMAS DE LA ACCIÓN EDUCATIVA ESPAÑOLA EN FRANCIA PARA EL CURSO 2016/2017 

Becas dirigidas a jóvenes que deseen viajar por Europa. InterRail

by MarcaEmpleo
Becas dirigidas a jóvenes europeos que deseen viajar por Europa. Cada ayuda de viaje permite a los jóvenes descubrir y discutir las diferentes cuestiones sociales y políticas en el país de acogida, que deberán después plasmar en un informe donde además narren sus diferentes experiencias.

Bolsa de empleo para profesores en programas educativos en el exterior.

Bolsa de empleo para profesores en programas educativos en el exterior.

by MarcaEmpleo
Profesores interinos en centros de la acción educativa española. Convocatoria de la Consejería de Educación en Marruecos para la formación de las listas de aspirantes a desempeñar puestos en régimen de interinidad de los Cuerpos de Maestros, de Profesores de Enseñanza Secundaria y de Profesores Técnicos de Formación Profesional contemplados en la Ley Orgánica 2/2006

dimarts, 23 de febrer del 2016

“Com crear la teva empresa... i no morir en l’intent”: Curs MOOC gratuït en línia

“Com crear la teva empresa... i no morir en l’intent”: Curs MOOC gratuït en línia a través de UCATx, portal web de coneixement de les universitats catalanes. Del 7 de març al 17 d’abril.

Més informació:

diumenge, 21 de febrer del 2016

Ofertas de empleo en el Consulado General de España en Londres

Ofertas de empleo en el Consulado General de España en Londres

by MarcaEmpleo
Por un lado tenemos las Ofertas de empleo administrativos en el Consulado General de España en Londres. Convocatoria para ingreso como personal laboral fijo en el Consulado General de España en Londres, con la categoría de auxiliar administrativo La presentación de solicitudes se realizará en las oficinas de la Embajada Española en Londres

Nova edició del Pla Embarca

Programa per a empreses innovadores amb menys de 5 anys de vida, per accelerar les primeres vendes i posar les bases d'un creixement sòlid i sostenible

316 ofertas de trabajo activas en Eurofirms que crece un 41%.

316 ofertas de trabajo activas en Eurofirms que crece un 41%.

un munt d'oportunitats!!

DEPARTAMENT D'INTERIOR - Ampliació i manteniment de les borses de treball

El Departament d’Interior anualment, davant la incidència d’incendis forestals que es preveuen en arribar els mesos d’estiu, elabora el Programa de Lluita contra Incendis Forestals i duu a terme la Campanya forestal. Aquesta campanya té com a objectiu la contractació del personal que dona suport a les dotacions dels parcs de bombers i altres unitats en aquells mesos durant els quals cal reforçar l’estructura operativa de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments a causa del major nombre de serveis a realitzar pel Cos de Bombers/eres de la Generalitat.
 El procediment de Campanya Forestal s’inicia generalment a partir dels mesos de març i/o abril i es publica tota la informació al respecte en la web del Departament d’Interior.
 Les places de les categories laborals d’Ajudant/a d’ofici forestal (AOF) en compliment de la sentència 1/2004, de 7 de gener, de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i Guaita es cobreixen mitjançant una crida.
 La resta de categories laborals de la campanya forestal es cobreixen per borses de treball mitjançant convocatòria pública de creació de borses o ampliació de les borses de treball ja existents.
 En tots els supòsits de cobertura, per tal d’acreditar els requisits per al desenvolupament de les funcions dels llocs de treball (condicions físiques, mèdiques, permisos de conducció, etc.), així com en el cas d’ampliació de borses i/o possibles noves convocatòries, cal consultar la informació corresponent a la pàgina de Convocatòries.


153  - bombers

350 - bombers voluntaris

dissabte, 20 de febrer del 2016

Nuevas plazas para trabajar en el CSIC. Titulados Superiores y Doctores.

Nuevas plazas para trabajar en el CSIC. Titulados Superiores y Doctores.

by MarcaEmpleo
Convocatorias abiertas en el CSIC. Titulados Superiores y doctores. La Agencia Estatal Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) es la mayor institución pública dedicada a la investigación en España y la tercera de Europa. El CSIC cubre todos los campos del conocimiento. Su actividad, que abarca desde la investigación básica hasta el desarrollo tecnológico

Guía para buscar tu primer empleo.

Guía para buscar tu primer empleo.

by MarcaEmpleo

¿Estás en la Universidad y quieres encontrar un primer empleo? En esta Guía te dan unas recomendaciones clave para conseguirlo. Síguelas y seguro que tendrás éxito en tu búsqueda. La Guía que tienes entre tus manos nace para guiarte en  tu camino hacia el primer empleo. 

divendres, 19 de febrer del 2016

Acuerdo para incorporar perfiles universitarios o recién graduados a FCC.

Acuerdo para incorporar perfiles universitarios o recién graduados a FCC.

by MarcaEmpleo
El Grupo FCC y Alumni Global Search han firmado un convenio de colaboración para impulsar la incorporación de perfiles universitarios o recién graduados a la compañía. FCC y Alumni Global Search se unen así en la lucha contra el desempleo juvenil, incorporando a la compañía a jóvenes estudiantes que mejor se ajusten al personal solicitado

Ampliado seis meses más la ayuda para desempleados, hasta agosto de 2016

Ampliado seis meses más la ayuda para desempleados, hasta agosto de 2016

by MarcaEmpleo
El Boletín Oficial de Estado ha publicado este lunes la aprobación de una nueva prórroga hasta el 15 de agosto de 2016 de la vigencia del PREPARA, Programa de recualificación profesional para las personas en paro que agotan su protección por desempleo. Hasta la fecha, se ha prorrogado en 10 ocasiones.

dijous, 18 de febrer del 2016

Siemens i la Fundació Universitat-Empresa ofereixen 200 places de pràctiques remunerades a tot Espanya

Siemens i la Fundació Universitat-Empresa ofereixen 200 places de pràctiques remunerades a tot Espanya, adreçades a estudiants de Grau o Màster oficial de les àrees d'Enginyeria, Comunicació, Econòmic-Jurídica i Recursos Humans. A més de tenir un bon nivell d'anglès, mínim B2, els candidats han de ser menors de 30 anys i no tenir experiència laboral prèvia en el sector. La convocatòria està oberta durant tot el 2016

Apúntate a la IV edición del Jumping Talent. 12 Empresas buscan personal.

Apúntate a la IV edición del Jumping Talent. 12 Empresas buscan personal.

by MarcaEmpleo
En esta nueva edición Universia sigue apostando por el mejor talento universitario. En esta ocasión gracias al apoyo de 12 grandes empresas como: Banco Santander, CBRE, Everis, E&Y, J&J Family of Companies, KPMG, Leroy Merlin, LG, Mediaset, PSA Peugeot Citroën, Saint Gobain y Vodafone

dimecres, 17 de febrer del 2016

Mobile World Congress 2016

Del 22 al 25 de febrer se celebra el congrés més important del món de la indústria del mòbil.

Los perfiles más demandado en el sector TIC. Enlaces de empleo.

Los perfiles más demandado en el sector TIC. Enlaces de empleo.


by MarcaEmpleo
Cada día son más las empresas que buscan expertos multidisciplinares en el sector tecnológico especializados en Java, HTML5 y en el desarrollo de aplicaciones móviles, es decir, desarrolladores de aplicaciones híbridas. 

dimarts, 16 de febrer del 2016

GIRONA: El Rodamón, 3r cicle de tallers de mobilitat internacional

GIRONA: El Rodamón, 3r cicle de tallers de mobilitat internacional
Tallers que s'adrecen a joves interessats en viure una experiència a l'estranger per treballar, estudiar o millorar el coneixement d'idiomes.
Del 28 de gener al 18 de maig.

48 places de professors de les àrees de Matemàtiques(15), Física (5) Química (5) Biologia i Ciències (15) i Informàtica TIC(8) per a Escoles públiques i privades angleses de les àrees metropolitanes del sud-est d’Anglaterra i la regió de Greater London.

nou procés de selecció coordinat per la xarxa EURES de professors que s’incorporaran al curs 2016-17.

S’ofereixen 48 places de professors de les àrees de Matemàtiques(15), Física (5) Química (5) Biologia i Ciències (15)  i Informàtica TIC(8) per a Escoles públiques  i privades angleses de les àrees metropolitanes del sud-est d’Anglaterra i la regió de Greater London.
Els requisits imprescindibles per optar a una vacant de professor/a de secundària són: tenir la titulació adequada i un nivell alt d’anglès (mínim C1 o C2)

Consulteu les vacants i  les diferents especialitats: biologia, físicainformàticamatemàtiquesquímica  Data límit de presentació de candidatures: 10 de març de 2016.

. Aquesta informació està publicada a la web del SOC al següent enllaç:

dilluns, 15 de febrer del 2016

Bonpreu buscar cobrir 100 llocs de feina als seus establiments

Bonpreu buscar cobrir 100 llocs de feina als seus establiments

CURSOS, CURSETS I TALLERS

Has pensat en fer de les teves habilitats o els teus interessos alguna cosa més que un simple entreteniment? No t'agradaria dedicar el temps lliure a aprofundir, formar-te i especialitzar-te en alguna de les teves aficions? Moltes entitats, públiques i privades, lucratives i sense ànim de lucre, organitzen cursos, cursets i tallers de tot tipus i en tots els àmbits: fotografia, vídeo, excursionisme, esports, decoració, bricolatge, aeromodelisme, còmics, internet, informàtica, música, cuina, jardineria, tast de vins, teatre, ioga, literatura, dansa.... Segur que hi ha un curs per a tu.

Centres socials i cívics

Els centres cívics i casals són equipaments públics que solen oferir punts d'atenció i informació als ciutadans, sala d'actes, sales polivalents per a reunions i tallers i sales especialitzades. Entre les activitats que porten a terme solen ser molt populars els tallers de formació de tota mena que proposen. A Barcelona hi ha gairebé 50 centres cívics, i molts més municipis de Catalunya també en tenen.

Cercadors de cursos

L'oferta de cursos d'empreses privades i particulars és immensa i inabastable. T'oferim enllaços a alguns cercadors de cursos que et poden orientar en la cerca.

FONT: www.jove.cat.cat

Convocatòria de proves selectives per a la formació d’una borsa de treball de vigilant mantenidor

AJUNTAMENT DE FIGUERES Anunci de convocatòria de proves selectives per a la formació d’una borsa de treball de vigilant mantenidor

Més informació: BOP   núm. 29  12 de febrer 2016

Convocatòria oberta: Programa Joves emprenedors innovant al territori

Si ets jove i vols emprendre aprofita aquesta oportunitat! T'oferim formació i assessorament per posar en marxa un negoci aprofitant les fortaleses territorials amb una aplicació de tecnologia, innovació o nous models de negoci amb un alt potencial d'impacte al territori. Contacta ja amb les entitats que gestionen aquest programa i sol·licita informació.




Sessió Formativa sobre Tests Psicotècnics

Sessió Formativa sobre Tests Psicotècnics, organitzada per la Borsa de Treball de la UdG el 16, 18 i 19 de febrer, de 12 a 14 h, al Campus Montilivi. Cal inscripció prèvia.

Més informació

diumenge, 14 de febrer del 2016

IV Jornades Informatives. Idiomes a l'estranger

IV Jornades Informatives. Idiomes a l'estranger a l’Escola Oficial d’Idiomes de Girona, el dimarts 16 i dimecres 17 de febrer de 2016, al vestíbul de l’escola, d’ 11h a 13h, i de 15h a 19h. S’hi pot trobar informació sobre aprendre idiomes a l’estranger: cursos, estades, treball, sortides, etc.


http://www.eoigirona.com/actualitat.php?idm=ca&sbs=2&c_not=360

CONSELL COMARCAL BAIX EMPORDÀ - CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL D’UN/A TÈCNIC/A D’OCUPACIÓ

BASES DE LA CONVOCATÒRIA DEL CONCURS OPOSICIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL D’UN/A TÈCNIC/A D’OCUPACIÓ

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

 És objecte de la present convocatòria la contractació laboral temporal, pel procediment de concurs oposició, d’un/a tècnic/a d’ocupació. Les funcions del/ de la tècnic/a d’ocupació tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat i afavorir la inserció laboral. Les tasques habituals del lloc de treball són: informar, orientar, assessorar, tutoritzar i impartir docència de forma individual i grupal i contactar amb empreses amb l’objectiu d’inserir laboralment les persones treballadores en situació d’atur (joves, majors de 45 anys, dones, persones immigrades, etc.).

35 trucos para triunfar en una Entrevista de Trabajo.

35 trucos para triunfar en una Entrevista de Trabajo.

by MarcaEmpleo
Hudsones una Agencia de Trabajo especializada en las disciplinas claves de la búsqueda, selección y gestión del talento. Con oficinas en Madrid y Barcelona, pero dan servicio a toda España. Empresa internacional de búsqueda y selección, con una extensa red de especialistas en recursos humanos que atraen, cultivan y conectan a las organizaciones con el […]

divendres, 12 de febrer del 2016

PROGRAMA SINGULAR TALENT

Aim-solo, ha estat seleccionada per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya per participar dins del Pla de Garantia Juvenil amb el programa Singular Talent. Un programa adreçat a joves de fins a 29 anys, amb cicles formatius de grau superior i/o titulats universitaris , de qualsevol comarca del territori català, que intentarà anar molt més enllà de la mateixa Garantia Juvenil per convertir-se en un projecte d’investigació, que ha de trobar solucions a la dificultat que tenen els joves per incorporar-se al món laboral.

Per això el programa el que farà es descobrir la “singularitat” de cada jove, talent, per connectar-lo amb les necessitats “singulars” de les empreses. Una singularitat que descobrim en els joves a través de la metodologia AS Avatar i que ben aviat hi treballarà per la millora continua quatre grups de recerca en psicologia de la Universitat de Girona.

El programa s’adreça a 390 joves per trobar feina, i també l’acompanyament a 10 joves amb idees, a la creació de la seva pròpia empresa. Per això assessors empresarials l’ajudaran en el disseny, la creació i la recerca de finançament fins a l’acompanyament durant els primers mesos del naixement de la seva empresa. El projecte el que intentarà es connectar les idees empresarials dels joves amb empreses que puguin estar interessades en projectes estratègics.

El sinteressat que es posin  en contacte amb nosaltres a través de l’email: bolive@aim-solo.com i també poden registrar-se dins del nostre web www.aim-solo.com a l’ apartat GARANTIA JUVENIL.

Cal dir que aquest programa està subvencionat en la seva totalitat, per tant no té cap cost pels joves.

dijous, 11 de febrer del 2016

Catazubi 2016. FP Dual remunerada para más de 300 jóvenes.

by MarcaEmpleo
Puestos de trabajo en ALEMANIA. Programa que proporciona el PUENTE para que puedas trabajar en Alemania. Promueve la movilidad laboral como solución a la situación económica actual en Cataluña y España. Modelo de formación profesional que combina trabajo en una empresa y formación teórica en el centro de formación profesional. 

Becas y prácticas para estudiantes y arquitectos.

Becas y prácticas para estudiantes y arquitectos.

by MarcaEmpleo
A partir del 1 de enero de 2016 podrás inscribirte en la XVII convocatoria arquia/becas 2016 para la adjudicación de 20 becas destinadas a la realización de prácticas profesionales en estudios europeos de Arquitectura (13 nacionales y 7 europeos), en la II convocatoria para la adjudicación de 3 becas destinadas a la realización de […]

dimecres, 10 de febrer del 2016

Convocatoria de 199 contratos en prácticas para personal técnico.

Convocatoria de 199 contratos en prácticas para personal técnico.

by MarcaEmpleo
Se convoca proceso selectivo para la formalización de contratos para personal técnico con destino en distintos institutos, centros y unidades del CSIC, mediante la modalidad de contrato en prácticas, para la promoción del empleo joven e implantación de la Garantía Juvenil en el marco del Programa Operativo Empleo Juvenil 2014-2020.
Heu d'estar inscrits a la  GARANTIA JUVENIL!!!!!!

150 vacantes FP dual en Alemania en distintas ramas.

150 vacantes FP dual en Alemania en distintas ramas.

by MarcaEmpleo
 La Cámara de Comercio Alemana para España junto con distintas Cámaras de Comercio en Alemania, Organizaciones y empresas organiza un programa para personas interesadas en hacer un aprendizaje bajo la modalidad de formación profesional dual en Alemania. Este programa aprendizaje (formación profesional dual) consta de 3 módulos: 1. Un curso intensivo de alemán […]

dimarts, 9 de febrer del 2016

AJUNTAMENT DE FIGUERES Anunci de convocatòria de proves selectives per a la formació d’una borsa d’educador/a social

AJUNTAMENT DE FIGUERES Anunci de convocatòria de proves selectives per a la formació d’una borsa d’educador/a social

FONT: BOP, 4 de bebrer

Programa de Becas para todas las titulaciones (2016).

Programa de Becas para todas las titulaciones (2016).

by MarcaEmpleo

Te ofrecen la posibilidad de desarrollarte en las diferentes áreas que componen esta compañía, como por ejemplo: Ingeniería, Calidad y Seguridad, Medio Ambiente, Investigación y Desarrollo, E&P, GNL, GLP, Compras, RRHH, Contabilidad, Marketing, Publicidad, Sistemas, Económico-Financiero, etc. Además, también puedes realizar estas prácticas en sus oficinas centrales o complejos industriales.

dilluns, 8 de febrer del 2016

Sessió Formativa - Com superar una entrevista de Treball

Sessió Formativa - Com superar una entrevista de Treball
Com m’he de preparar per una entrevista de treball?. Tipus d’entrevistes i d’entrevistadors/res. La dinàmica de grup en el procés de selecció.

Dates:
·         dimarts 9 de febrer. Campus Montilivi - Aulari Comú - AC021
·         dijous 11 de febrer. Campus Montilivi - Aulari Comú - AC013
·         divendres 12 de febrer. Campus Montilivi - Aulari Comú - AC020

Hora: de 12 a 14 hores
Inscripció prèvia: Formulari d’inscripció
Activitat gratuïta. 

Organitzat per La Borsa de Treball de La UdG

Ocupaciones solicitada: COCINEROS, AYUDANTES DE COCINA, FREGADORES Lugar: Baleares, Andalucía, Canarias

Ocupaciones solicitada: COCINEROS, AYUDANTES DE COCINA, FREGADORES

 Lugar: Baleares, Andalucía, Canarias

Nº de puestos: 30 puestos de cada ocupación (10 en cada Comunidad Autónoma)

IBEROSTAR, una de las cadenas de hoteles líderes en Europa con más de 100 hoteles de 4 y 5 estrellas, busca: Cocineros, Ayudantes de Cocina y Fregadores para sus hoteles en Baleares, Andalucía y Canarias


COCINEROS Descripción del Puesto: Elaborar, cocinar y presentar platos establecidos Colaborar en los pedidos y conservación de materias primas Colaborar en el montaje, servicio y desmontaje de bufetes Revisar y controlar el material de uso en la cocina Requisitos: Habilidades para trabajo en equipo y tener hábitos de limpieza e higiene Que sepa acatar las instrucciones de sus superiores Ciclo medio de cocina Experiencia en el puesto de más de 2 años Castellano (alto) y se valorará inglés y/o alemán (básico). Condiciones laborales: Contrato eventual temporada 5-6 meses, con fecha de inicio 1 Marzo 2016 40 h semanales Salario: 1427-1710 € brutos/mes (dependiendo de la Comunidad Autónoma) Alojamiento lo busca la empresa (se descontará una pequeña parte del salario) y las comidas serán a cargo de la empresa.


 AYUDANTES DE COCINA, PINCHE, BUFERO Descripción del Puesto: Colaborar con la elaboración de los platos establecidos y preparación punto de elaboración Limpieza de maquinaria/cámaras Requisitos: Habilidades para trabajo en equipo y tener hábitos de limpieza e higiene Que sepa acatar las instrucciones de sus superiores Ciclo medio de cocina Experiencia en el puesto de más de 1 año Castellano (alto) y se valorará inglés y/o alemán (básico). Condiciones laborales: Contrato eventual temporada 5-6 meses, con fecha de inicio 1 Marzo 2016 40 h semanales Salario: 1254-1539 € brutos/mes (dependiendo de la Comunidad Autónoma) Alojamiento lo busca la empresa (se descontará una pequeña parte del salario) y las comidas serán a cargo de la empresa.

FREGADORES Descripción del Puesto: Realizar las tareas de limpieza y reposición de menaje, maquinaria, cámaras.. Colaborar con la elaboración de los platos establecidos (lavando, desinfectando…) Ayudar a recoger Requisitos: Habilidades para trabajo en equipo y tener hábitos de limpieza e higiene Que sepa acatar las instrucciones de sus superiores Bachillerato Experiencia en el puesto de más de 1 año Castellano (alto) y se valorará inglés y/o alemán (básico). Condiciones laborales: Contrato eventual temporada 5-6 meses, con fecha de inicio 1 Marzo 2016 40 h semanales Salario: 1243-1435 € brutos/mes (dependiendo de la Comunidad Autónoma) Alojamiento lo busca la empresa (se descontará una pequeña parte del salario) y las comidas serán a cargo de la empresa.


PROCESO DE SELECCIÓN: IBEROSTAR realizará en primer lugar las entrevistas por teléfono y los candidatos que cumplan con los requisitos, se les hará desde cada Comunidad Autónoma la entrevista presencial. Si te interesa envía tu currículo a la atención de Saúl Iglesias a recursos.humanos@iberostar.com indicando en el asunto: cocina 2016 antes del 22 de Febrero 2016