dimarts, 11 d’octubre del 2016

Ensenyament obre la borsa de treball de personal interí docent per reforçar les substitucions al llarg del curs

Ensenyament obre la borsa de treball de personal interí docent per reforçar les substitucions al llarg del curs

Les sol·licituds es podran presentar del dia 10 fins al 18 d'octubre en un total de 72 especialitats docents


 

El Departament d’Ensenyament ha publicat avui una convocatòria extraordinària de concurs públic per formar part de la borsa de treball docent per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent. L’objectiu és reforçar les substitucions al llarg del curs, atès que en aquest moment manquen candidats per determinades especialitats. Les sol·licituds es podran presentar del dia 10 fins al 18 d’octubre en un total de 72 especialitats docents.
 
Concretament aquestes especialitats es distribueixen en els següents cossos docents: 2 especialitats en el cos de mestres, 30 en el cos de professors d'ensenyaments secundaris, 25 en el de professors tècnics de formació professional,
3 en el de professors d'arts plàstiques i disseny, 3 en el de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, i 9 en el de professors d'escoles oficials d'idiomes. En l’annex de la resolució es detallen les especialitats per àmbits territorials.
 
La sol·licitud es podrà tramitar a través de l’aplicació telemàtica que es troba a la pàgina d'internet del Departament d'Ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada