dimarts, 5 d’abril del 2016

Ajuts al Pràcticum Odisseu: estada de joves universitaris en pràctiques en empreses situades en territoris rurals. Termini de sol·licitud ampliat fins al 8 d’abril.

Ajuts al Pràcticum Odisseu: estada de joves universitaris en pràctiques en empreses situades en territoris rurals. Terminide sol·licitud ampliat fins al 8 d’abril. 



PRÀCTICUM ODISSEU PER A LA INNOVACIÓ
Les pràctiques en empresa milloren la inserció laboral perquè permeten oferir als joves estudiants una primera experiència laboral vinculada a la seva formació acadèmica. Alhora, representen una oportunitat per a les empreses del medi rural per a contactar joves amb formació superior. Consulta més arguments.
El Pràcticum Odisseu per a la innovació té els següents objectius:
Col·laboració amb les empreses i professionals: localitzar totes les empreses i institucions de les zones rurals interessades en acollir joves en pràctiques, per a facilitar-los el contacte amb joves estudiants que tinguin el perfil més adequat per a respondre als objectius de l’empresa.
Compromís amb els i les joves: facilitar l’adquisició de competències professionals en empreses properes al seu lloc d’origen o en zones rurals, dins el seu sector o sectors professionals d’interès. Promoure estades de pràctiques de qualitat, amb bones condicions de treball i un projecte formatiu associat significatiu.
Amb les Universitats: col·laborar i participar en actes i activitats en l’àmbit universitari per a sensibilitzar els joves estudiants i oferir-los informació sobre les activitats d’Odisseu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada