dimarts, 18 d’agost del 2015

Erasmus+: canviant vides, obrint ments

Erasmus+: canviant vides, obrint ments


Ets jove i tens ganes de viure noves experiències a algun país d’Europa? El programa Erasmus+ és el que estàs buscant! Erasmus+ és el programa integrat de la Unió Europea (UE) que engloba les iniciatives en educació, formació, joventut i esport.

Erasmus+: canviant vides, obrint ments
Si t’estàs plantejant com conèixer nova gent, fer un voluntariat o adquirir noves experiències, el programa Erasmus+/Joventut en Acció et dóna suport perquè adquireixis habilitats essencials i competències mitjançant l’educació no formal, sempre a través de la mobilitat.
Si tens entre 13 i 30 anys pots fer intercanvis juvenils de trobades entre diversos grups de joves procedents diversos països europeus. Aquests intercanvis tenen com a objectiu donar la possibilitat de conèixer altres cultures i formes de viure, treballant la interculturalitat i tenen una durada de 5 a 21 dies.
El Servei Voluntari Europeu (SVE) és una experiència d’aprenentatge en què els joves col·laboren amb la tasca diària d’organitzacions, oferint la possibilitat de viure una experiència intercultural, conèixer diferents realitats a través de la participació activa en un projecte de voluntariat i solidaritat. Si vols fer un servei de voluntariat europeu has de tenir entre 17 i 30 anys.
L’Erasmus+ també ofereix suport als professionals de la joventut amb seminaris, cursos de formació i visites d’estudi.
Si vols tenir més experiència, coneixements i habilitats aquest procés està reconegut per la Comissió Europeaa través de l’acreditació "Youthpass”.
Decideix-te, és l’ocasió per aprofitar i descobrir alguna de les activitats del programa Erasmus+/Joventut en Acció. No t’ho pensis i apunta’t a l’agenda la data de la propera convocatòria: 1 d’octubre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada