dijous, 23 d’abril del 2015

Nova Guia Treballar a l'estiu


Nova Guia Treballar a l'estiu
Avui celebrem el dia Europeu de la Informació Juvenil, aprofitant aquesta iniciativa us donem a conèixer aquesta útil guia per trobar feina en els mesos de vacances. T’has plantejat treballar aquest estiu? Estàs estudiant i vols aprofitar les vacances per guanyar uns diners o adquirir experiència laboral? L’estiu és l’època de l’any on més joves han tingut la seva primera experiència laboral, cosa gens estranya si tenim en compte que, en aquest període, coincideix l’aturada de les classes amb l’augment de la demanda de personal per a cobrir llocs de treball de perfils ben diversos.

Quines són les feines a les quals pots optar a l’estiu? Saps com accedir-hi? Coneixes els passos a seguir per a fer recerca de feina? Saps quan s’ha de començar a buscar feina?

En aquesta guia t’explicarem quines són les feines a les quals pots optar aquest estiu, com accedir-hi, i et donarem moltes indicacions i suggeriments que t’ajudaran a fer recerca de feina per treballar aquests mesos de vacances.
Aquí tens els continguts de la guia:
També pots consultar aquests pràctics videoconsells sobre buscar feina a l'estiu a la nostra web:

La Guia Jove Treballar a l'estiu l'hem elaborat des de l’Oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès, i esperem que et sigui útil!
Avança’t i no deixis la teva recerca per més endavant!

Més informació: 
Oficina de Joventut i Habitatge
Consell Comarcal del Barcelonès

Tel. 93.567.97.51
http://www.barcelonesjove.net
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada