dilluns, 17 de novembre del 2014

RECORDATORI De BCN al món! Un món d'oportunitats, una campanya sobre com estudiar, treballar o fer voluntariat a l'estranger.

Arriba una 2a edició de De BCN al món! Un món d'oportunitats, una campanya sobre com estudiar, treballar o fer voluntariat a l'estranger.

La iniciativa se celebrarà del 5 de novembre al 3 de desembre de 2014.

Enguany, tornarà a comptar amb la col·laboració d'ambaixades, consolats, delegacions i entitats representatives dels Estats Units, Alemanya, Noruega, Finlàndia, Suècia, França, Regne Unit, Japó, Austràlia, Brasil, Quebec, Argentina i Canadà, i incorporarà ponents de quatre països més: Països Baixos, Mèxic, Equador i Perú.

Opcions de mobilitat juvenil
La campanya inclou 14 tallers informatius en què s'abordaran qüestions i recursos que permetran als joves marxar ben preparats, i així evitar imprevistos o falses expectatives.
Es tractarà en profunditat:
  • Els recursos disponibles per estudiar i treballar als diferents països (beques, borses laborals, homologació d'estudis...)
  • Informació pràctica per viure-hi (visats, condicions de vida, allotjament, cursos d'idiomes...)
A més a més, es convidarà a joves catalans que viuen o han viscut una experiència de mobilitat a les regions participants, per tal que ofereixin consells de primera mà als joves que es plantegen marxar a l'estranger.
Una jornada sobre opcions de voluntariat a nivell internacionalacomiadarà la campanya fins la propera edició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada