dimecres, 26 de novembre del 2014

Prova per a l'obtenció dels certificats dels nivells intermedi i avançat d'anglès- fins el 28 de novembre!!!!!!


a preinscripció per fer la prova està oberta del 24 al 28 de novembre

El Departament d'Ensenyament organitza les proves de règim lliure per a l'obtenció dels certificat de nivell intermedi i el certificat de nivell avançat d'anglès corresponents al curs 2014-2015. El primer correspon a 390 hores lectives i al nivell B1 del Consell d'Europa i el segon, a 650 hores lectives i al nivell B2 del Consell d'Europa. Consulta aquí les taules de correspondència entre certificacions i nivells d'assoliment.
La inscripció dóna dret a fer un únic examen que consta d'una prova escrita i una prova oral. Per presentar-se a les proves cal acreditar que s'ha superat el 2n curs d'ESO (o nivell equivalent) i tenir com a mínim 15 anys o complir-los durant l'any en què es fa la prova.
Només poden fer la inscripció les persones candidates de règim lliure. No es pot tenir simultàniament la condició d'alumne oficial del curs 2014-2015 (dels ensenyaments presencials o dels ensenyaments a distància del primer semestre) i d'aspirant de règim lliure del mateix idioma. Un mateix aspirant no pot inscriure's a les proves de nivell intermedi i a les de nivell avançat en la mateixa convocatòria.

FONT: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada