dimecres, 17 de setembre del 2014

borsa de treball de personal de la categoria d’auxiliar administratiu

La Diputació de Girona, per Decret de la Presidència de data 28 d’agost de 2014, ha aprovat les bases reguladores de la constitució d’una borsa de treball de personal de la categoria d’auxiliar administratiu, i ha acordat la convocatòria del espectiu procediment selectiu. Les bases es reprodueixen íntegrament a continuació:

“BASES
1. Objecte de la convocatòria
Aquestes bases tenen per objecte regular la selecció de les persones que integraran una borsa de treball de personal de la categoria d’auxiliar administratiu, amb la finalitat de realitzar substitucions o cobrir interinament places vacants d’aquesta categoria que puguin produir-se a la Diputació de Girona i si es dóna el cas, els seus organismes autònoms.

L’aprovació d’aquesta convocatòria deixarà sense efectes la borsa de treball de la categoria d’auxiliars administratius aprovada l’any 2009. No obstant, els contractes de treball temporals que s’haguessin subscrit amb motiu de la borsa de treball anterior, i que estiguin vigents en el moment de formar-se la nova borsa de treball, romandran en vigor i es regiran per les causes de finalització que s’haguessin pactat en el mateix contracte de treball.

Aquesta convocatòria es fonamenta en l’art. 94.2 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s’aprova el reglament del personal al servei de les entitats locals.

2. Publicitat de la convocatòria
El contingut íntegre d’aquestes bases es publicarà al Butlletí Oficial de la Província de Girona, i a la web de la Diputació de Girona, a l’apartat “oferta d’ocupació”.

FONT: BOP núm 173  del 10 de setembre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada