dissabte, 10 de maig del 2014

Treballa com a animador/a turístic/a a Balears, Canàries i Andalusia

Treballa com a animador/a turístic/a a Balears, Canàries i Andalusia


S'ofereixen 100 llocs de treball de maig a octubre

Si estàs buscant feina, aquí tens una oportunitat laboral com a animador/a turístic/a i cap d'animació. I és que l'empresa Fiesta Consulting busca gent jove amb domini d'idiomes per treballar aquest estiu participant i organitzant el programa diurn d'esports i activitats lúdiques en hotel, així com al programa nocturn de xous per a nens i adults.

Perfil dels candidats/es

Es busca gent d'esperit jove i alegre, amb domini d'idiomes i amb o sense experiència en el sector. T'ofereixen una porta oberta al món laboral, on podràs practicar els teus idiomes, conèixer gent de diferents països i desenvolupar la teva creativitat. 
No cal tenir experiència en animació turística, doncs l'empresa imparteix cursos de formació.Tampoc cal titulat acadèmic. Però sí idiomes amb nivell alt de conversa: mínim DOS dels següents: anglès,
alemany, francès, suec, rus. L'edat mínima per participar a l'oferta és de 18 anys. No cal pemís de conduir. 

Condicions laborals

  • Durada del contracte: aproximadament des de principis de maig fins a finals d'octubre.
  • Jornada laboral: temps complet
  • Horari: 40 hores setmanals amb 1 dia i mitjà lliure a la setmana. Salari : segons experiència, des de 770€ bruts /mes fins a 1300€ aproximadament.
  • Disponibilitat geogràfica total per desplaçar-se a la localitat del lloc de treball: Als centres de treball de Festa Consulting a Balears, Canàries i Andalusia.
  • Per a candidats sense experiència es realitzarà un curs de formació de 5 setmanes de durada (inclou teoria i pràctica) que garanteix un contracte de treball en finalitzar. El cost del curs és de 300€ que es pot pagar de dues formes: prèviament a la realització del curs o descomptant-lo de la primera nòmina.
  • Allotjament gratuït. L'allotjament serà proporcionat per Festa Consulting, sense cost addicional per al treballador.

Com presentar la teva candidatura

Enviar CV i carta de presentació a seleccionbaleares@fiestaconsulting.com amb fotografia actual, en espanyol o anglès.
La data límit per presentar la teva candidatura és el 31 de maig.

www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada