dilluns, 26 de maig del 2014

Cicle Inicial de Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme a Roses

L'Institut Illa de Rodes oferirà, el curs 2014-2015, els estudis del Cicle Inicial de Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme.
El cicle inicial d’aquests estudis capacita per dinamitzar, instruir, dirigir i concretar la iniciació al medi aquàtic i esportiva en salvament i socorrisme, i per organitzar, acompanyar i tutelar els socorristes i usuaris en la participació d’activitats, competicions i esdeveniments propis d’aquest nivell, aplicar les mesures de prevenció i rescat necessàries per garantir les condicions de seguretat dels usuaris en piscines i instal·lacions aquàtiques (intervenint-hi amb eficàcia en l’ajuda o el rescat en cas d’accident) i mantenir el nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels socorristes i usuaris de l’activitat i la instal·lació.
Té una durada de 495 hores, de les quals 165 són de formació en pràctiques.  Les persones que superen el cicle inicial obtenen un certificat que els permet accedir:
  • al cicle final i
  • al món laboral, com a:
    • monitor o monitora de salvament i socorrisme,
    • jutge cronometrador o jutgessa cronometradora,
    • socorrista en piscines, 
    • socorrista en parcs aquàtics,
    • socorrista en piscines naturals.
L'accès a aquesta titulació requereix d'una prova específica, que es celebrarà el 18 d'Octubre de 2014, a les 15 hores, a les instal·lacions del Club Natació Banyoles.

Les persones que es matriculin en aquests estudis ho podran fer entre els dies 15 i 24 d'Octubre, de 9 a 13 hores, a la secretaria de l'Institut Illa de Rodes, de Roses.

Els estudis s'iniciaran el Dilluns 27 d'Octubre de 2014, en horari de 18:00 a 22:00 hores, en les instal·lacions esportives de l'Institut Illa de Rodes i la Piscina Municipal de Roses. Es preveu finalitzar-los durant el mes de febrer.

Per a més informació, podeu consultar la web de l'Institut (http://www.iesilladerodes.cat), el Blog dels ensenyaments (http://salvamentisocorrismeroses.blogspot.com.es/) o contactar via telèfon (972.15.43.83) o correu electrònic (iesilladerodes@xtec.cat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada