dijous, 5 de desembre del 2013

Conferència gratuïta 'Instagram, comunicació en imatges d'empreses i institucions' a Vilajuïga

Conferència gratuïta 'Instagram, comunicació en imatges d'empreses i institucions'

Amb milions d'usuaris actius, *Instagram és una de les xarxes socials basada en imatges més important del món*.
Aquesta aplicació gratuïta de fotografies, i més recentment de vídeos, ha estat integrada en les polítiques de comunicació d'empreses i institucions que utilitzen* imatges pròpies o de tercers per relacionar-se amb els seus usuaris i per fer arribar els seus missatges.*

Un dels grans especialistes del nostre país en aquesta xarxa social,* Julio Estrela*, impartirà a l'Espai Armengol de Vilajuïga la conferència* 'Instagram, comunicació en imatges d'empreses i institucions'.* Estrela és un creatiu dissenyador gràfic, especialista en campanyes de publicitat i comunicació i un reconegut instagramer.


*Dia:* 12 de desembre

*Hora:* 9.15am a 10.30am

*Lloc:* Espai Armengol (Plaça de la Sardana 3, Vilajuïga)

Activitat Gratuïta. Per assistir presencialment a la conferència, és imprescindible realitzar la inscripció complimentant el formulari. <http://es.visual13.com/espaiarmengol/tickets/> Places limitades.

La conferència també es pot seguir en directe per internet: www.espaiarmengol.com<http://www.espaiarmengol.com> (En aquest cas, no cal inscripció)

> llegeix més <http://ca.visual13.com/espaiarmengol/programacio/conferencies/conferencia-gratuta-instagram-comunicacio-en-imatges-dempreses-i-institucions/

Topete, 19 17493 Vilajuiga (Alt Empordà)
www.visual13.com <http://www.visual13.com> - T + 34 972 530 367

        

Pl. de la sardana, 3. 17493 Vilajuïga (Alt Empordà)
www.espaiarmengol.com <http://www.espaiarmengol.com>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada