dissabte, 23 de novembre del 2013

Estades a Argentina
Dilluns, 25 de novembre
 
Informació i recursos per estudiar, treballar i/o fer un voluntariat a Argentina. Emmarcat en la campanya “Un món d’oportunitats” amb la voluntat d’oferir informació i recursos per a la mobilitat dels i les joves, el PIJ Les Corts acull el dilluns, 25 de novembre a les 18 h, la xerrada “Estades a Argentina”. Durant la xerrada us explicarem quines oportunitats hi ha per treballar, els tràmits legals per fer-ho, les professions, etc.
 

 
Estades a Austràlia
Dijous, 28 de novembre
 
Informació i recursos per estudiar, treballar i/o fer un voluntariat a Austràlia. Emmarcat en la campanya “Un món d’oportunitats” amb la voluntat d’oferir informació i recursos per a la mobilitat dels i les joves, l’Antena Poblenou del PIJ Sant Martí acull el dijous, 28 de novembre a les 18 h, la xerrada “Estades a Austràlia”. Durant la xerrada us explicarem quines oportunitats hi ha per treballar, etc
 

 
Estades als Estats Units
Dimarts, 3 de desembre
 
Informació i recursos per estudiar i treballar als Estats Units. Emmarcat en la campanya “Un món d’oportunitats” amb la voluntat d’oferir informació i recursos per a la mobilitat dels i les joves, el PIJ Garcilaso – Sant Andreu acull el dimarts, 3 de desembre a les 18 h, la xerrada “Estades als Estats Units”. Durant la xerrada us explicarem els tràmits legals per anar a treballar i estudiar a Estats Units, les oportunitats, etc.


Segueix les emissions en directe i pregunta a través de twitter

Twitter #mónArgentina. 
Pots veure els vídeos de les últimes xerrades a l'apartat d'activitats.




Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada