dijous, 10 d’octubre del 2013

Nova campanya informativa sobre emprenedoria i mobilitat europea

Nova campanya informativa sobre emprenedoria i mobilitat europea

Les institucions de la Unió Europea a Espanya i la Secretaria d'Estat per a la UE han llançat la campanya informativa 'No me paro', per promoure la mobilitat europea i divulgar entre la ciutadania jove els avantatges i condicions de tots els programes de formació, ocupació i emprenedoria actualment finançats per la UE.
L'objectiu d'aquesta campanya, organitzada per la Secretaria d'Estat de la UE, en col·laboració amb el Parlament i la Comissió Europea, és informar a la joventut espanyola i als emprenedors sobre les diferents possibilitats que la UE els ofereix per al seu desenvolupament professional.
D'aquesta manera es donen a conèixer propostes, programes i bones pràctiques de la UE en l'àmbit de la formació, l'ocupació i el creixement amb especial incidència en iniciatives comunitàries, així com en aquelles iniciatives europees que promouen l'accés a la innovació, el desenvolupament i la recerca, l'accés al finançament i l'impuls de nous projectes per part dels joves.
El projecte es fonamenta en tres pilars: formació, treball (per compte d'altri) i emprenedoria. A través de la plataforma www.nomeparo.eu s'aglutina la major quantitat d'informació de forma ordenada i útil i està dissenyada per facilitar la interacció entre els joves i l'ús dels continguts.

FONT. www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada