dilluns, 9 de setembre del 2013

Del pensament a l'acció: eines per al canvi

Del pensament a l'acció: eines per al canvi


Per a un canvi professional: eines pràctiques per trobar o canviar de feina
A càrrec de Mònica Mendoza, psicòloga experta en RRHH i vendes, professora de màrqueting i assessora de vendes, i Rosaura Alastruey, pionera en la introducció del networking professional i les eines laborals del web 2.0, professora a universitats i escoles de negoci i fundadora de Proyectos TIC.
Horari: de 19 a 20.30h
Lloc: Casal de Cultura de la Diputació de Girona, Plaça de l'Hospital, 6 Girona
Dijous 12 de setembre. 2.0: L'ús del networking i les noves tecnologies per trobar feina
El món està canviant i ja no tornarà a ser el que era. Crear i mantenir una xarxa de contactes reforçada-potenciada per les (noves) eines tecnològiques, pot suposar un clar valor diferencial en la nostra recerca de feina.
Dijous 19 de setembre. Com vendre el teu currículum en només un minut
Atès el gran nombre de candidats per un lloc de treball, es fa una primera fase de selecció a través del telèfon. Són entrevistes ràpides, àgils i, com a candidats, hem de mostrar el nostre valor al mercat laboral en poc temps i de manera que susciti interès a l'entrevistador. A l'entrevista de treball presencial, per resumir el nostre perfil, necessitem també capacitat de síntesi i saber destacar el que sigui més atraient per a l'entrevistat. Hem de saber explicar qui som, què hem fet, però també quines qualitats oferim, en què som diferents i què aportem de valor.
Dijous 26 de setembre. Com superar una entrevista de feina amb èxit
Actualment hi ha gent molt preparada buscant feina, però no sempre són els escollits. Un candidat ha de saber-se "vendre" en l'entrevista, perquè l'entrevistador pensi que ell és el millor perfil per la oferta de feina en qüestió. En aquesta sessió, sabrem què es pot dir a l'entrevista, què no, i com fer-ho de manera correcta, tant a nivell de comunicació verbal com a nivell de comunicació no verbal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada