dilluns, 22 de juliol del 2013

Acredita't - Termini per presentar la sol·licitud de preinscripció: del 17 al 24 de juliol de 2013

Acredita't


Moltes persones han adquirit les seves competències professionals en el lloc de treball, mitjançant la pràctica, l'experiència professional i vies no formals de formació. Per tant, són persones que tenen les competències, però no l'acreditació oficial.
Aquest procediment permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d'aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.
En aquesta convocatòria el nombre màxim de persones que s'admetran és de 1.712.

Abans d'iniciar el tràmit és important obtenir la informació i l'orientació necessària per porta-lo a terme correctament. Els punts d'informació i orientacióinformen de les fases del procediment, els requisits d’accés, els drets i obligacions dels canditats, i les acreditacions oficials que es poden obtenir. En aquests punts també es pot demanar ajuda per formalitzar la sol·licitud i el currículum.


Calendari

Preinscripció
  • Termini per presentar la sol·licitud de preinscripció: del 17 al 24 de juliol de 2013
  • Termini per presentar la documentació: del 17 al 26 de juliol de 2013
  • Publicació de les llistes provisionals de persones admeses, no admeses (en llista d'espera), excloses i l'assignació de centre: a partir del 16 de setembre de 2013


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada