dilluns, 10 de juny del 2013

Xarxa d'Emprenedoria Universitària

Xarxa d'Emprenedoria Universitària

La Xarxa d'Emprenedoria Universitària es posa en marxa per tal de dur a terme, de manera coordinada, accions de foment de l'emprenedoria, i de contribuir a la detecció del talent emprenedor i a la creació de vocacions empresarials en la comunitat universitària.
En formen part la Universitat de Barcelona (UB); la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC); la Universitat Pompeu Fabra (UPF); la Universitat Oberta de Catalunya (UOC); la Universitat Rovira i Virgili (URV); la Universitat de Girona (UdG); la Universitat de Lleida (UdL); la Universitat de Vic (UVic); l’Escola Universitària del Maresme, l'Escola Superior de Ciències de la Salut i l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (agrupades en la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, i adscrites respectivament a la UPF i a la UPC).

La Xarxa d’Emprenedoria Universitària es basa en quatre grans línies estratègiques, a partir de les quals en desplegarà les actuacions:
  1. Motivar i fomentar l’esperit emprenedor de la comunitat universitària catalana, potenciant un entorn favorable a la generació de vocacions empresarials.
  2. Crear i impulsar idees innovadores en els projectes empresarials sorgits en l’entorn universitari, afavorint xarxes de col·laboració i de negocis.
  3. Créixer i consolidar iniciatives empresarials, fomentant la innovació i l'ús de noves tecnologies.
  4. Generar coneixement amb capacitat de subministrar recursos i dispositius orientats a valoritzar l’emprenedoria universitària.
En aquest context, les activitats de la Xarxa d'Emprenedoria Universitària es distribueixen en 5 grans blocs: tallers i seminaris (presencials), activitats en línia (cursos en línia, simuladors i premis), un Campus d’Estiu, el Fòrum, ipublicacions de recerca i divulgació.
Aquest projecte està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors, regulat per l'Ordre TRE/293/2010.

Per a més informació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada