dissabte, 18 de maig del 2013

NOUS CICLES FORMATIUS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL a l'Alt Empordà



L'Institut de Castelló d'Empúries ofereix un CFGM (Cicle Formatiu de Grau Mitjà) de tècnic en Manteniment Electromecànic (vaixells d'esbarjo i serveis portuaris), uns estudis que capaciten per realitzar el muntatge, el manteniment i la reparació de la maquinària i els equips dels vaixells d'esbarjo i dels serveis portuaris, així com realitzar el servei tècnic de postvenda de vaixells d'esbarjo.

L'Institut Ramon Muntaner de Figueres presenta com a novetat el CFGS (Cicle Formatiu de Grau Superior) de tècnic en Integració Social. Aquests estudis capaciten per programar, organitzar, implementar i avaluar les intervencions d'integració social aplicant estratègies i tècniques específiques i promovent la igualtat d'oportunitats.


Pel que fa a l'Institut Illa de Rodes de Roses, el nou cicle formatiu que oferta és el de tècnic esportiu en salvament i socorrisme, una titulació de l'àmbit de les activitats físiques i de l'esport que es pot cursar dins dels ensenyaments esportius de règim especial.

La preinscripció per a cursar cicles formatius s'ha obert i l'últim dia per a formalitzar aquest tràmit és el 27 de maig.


Font: Consell Comarcal Alt Empordà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada