dijous, 30 de maig del 2013

Apunta't ja al BIZBarcelona 2013!

Apunta't ja al BIZBarcelona 2013!
Els dies 5 i 6 de juny arriba a la ciutat la 3ª edició del BizBarcelona, el saló de les solucions per a pimes i emprenedors que tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc. 
L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, és entitat promotora del Saló i coordina directament els següents espais i activitats del BIZBarcelona:
Espai d’Assessorament empresarial, on experts professionals de diferents entitats t'ofereixen assessorament per donar solucions i respostes en relació a: comunicació 2.0 i relació amb els clients, finançament i gestió empresarial, innovació en productes i serveis, noves oportunitats i tendències, vendes i internacionalització.
Mercat de Finançament. Un espai on trobaràs noves vies de finançament per a la teva empresa o projecte. Prèvia acreditació, podràs reunir-te amb entitats financeres, institucions, representants de xarxes de Business Angels i fons de capital privat disposats a invertir en la teva idea empresarial. 
Connecta Vip, un espai on disposaràs de 20 minuts per presentar el teu projecte emprenedor a directius d’alt prestigi,  rebre el seu consell i assessorament.
JobFluent. Barcelona Activa impulsa en el marc de Bizbarcelona una nova edició de JobFluent, un event que té com a objectiu posar en contacte les ofertes de feina de les start-up amb el talent qualificat de la ciutat. Aquesta edició el JobFluent se centrarà en el sector TIC i l'àmbit del management.
Conferències i tallers. Dins de l’ampli programa de sessions del BIZ, Barcelona Activa n’organitza directament 7 sobre: Com fer créixer una empresa, Com accedir a les licitacions públiques, Emprenedoria social, Idees creatives amb èxit, Comunicació, Finançament per a petites empreses i Estudis de mercat.
Finalment, en el marc del BIZ, el dia 6 de juny a les 12 hores Barcelona Activa i Ernst&Young presentaran el llibre “10 empreses i emprenedors de referència” a la carpa de la plaça Univers.
Us esperem al BIZBarcelona, als diferents espais i activitats que coordinem i també al nostre estand, B202, a l’entrada de la Fira des de la plaça Espanya.
Més informació i inscripció a: www.bizbarcelona.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada