divendres, 1 de febrer del 2013

Interviews Day - PER ANAR A TREBALLAR A ALEMANYA


Interviews Day
Enginyeria Alemanya
Barcelona, 7 i 8 de març de 2013
Data límit presentació candidatures: 15 de febrer de 2013
Aquest procés de selecció s’emmarca en el projecte de cooperació EURES amb Alemanya dut a terme per les xarxes EURES Espanya i EURES Alemanya i desenvolupat des de febrer de 2011.

En aquest cas comptarem amb la presència de diverses empreses alemanyes que es troben cercant diverses especialitats d’enginyeries i perfils tècnics. Totes les ofertes es poden consultar a en aquest http://www.sepe.es/contenido/empleo_formacion/eures/convocatorias_ofertas/ofertas/proc_selec/alemania_selec.html
Cada una d’elles disposa d’un contacte i una referència per a poder presentar candidatura. Els perfils rebuts que compleixin els requisits s’enviaran a l’empresa en qüestió perquè valori dur a terme una entrevista personal amb el candidat els dies 7 i 8 de març.

El primer dia, el 7 de març de 2013 serà de portes obertes, de manera que tant si li han concedit una entrevista com si no podrà accedir al recinte durant tot l’horari d’obertura per a visitar els estands de les empreses i entitats presents.


Dia: Dijous, 7 de març de 2013:
Horari: 09:30 – 18:00h
Lloc: Espai Pujades 350 - http://www.espaipujades350.com/
C/ Pujades, 350. 08019 Barcelona


Las empreses són: Alten, BMW, DB-Systel, Desy, Dimetis, D-Serv, dSpace, EDAG, Elan-Ausy, Hydac, Ingenieurwerk, mm_lab, Peiker, Ruecker, Sennheiser, VR Leasing, Hyder Consulting…

Al llarg del mateix dia 7 diverses empreses i entitats duran a terme presentacions sobre els seus serveis o tòpics tan rellevants com els nivells de llengües o les condicions de vida i Treball a Alemanya. Els fulletons amb les presentacions i els seus horaris s’entregaran a l’entrada.

Per a més informació pot adreçar-se al contacte EURES Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada