dilluns, 10 de desembre del 2012

DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ: DIRECTOR DE SEGURETAT A GIRONA (Universitat de Girona)


DIPLOMA D'ESPECIALITZACIÓ EN DIRECTOR DE SEGURETAT

Edició: Primera
Hores: 400.00
Idioma: Català i/o espanyol en funció del docent.
Data inici: 08/02/2013
Data finalització: 08/07/2013 
Crèdits: 31.50
Nombre de places: 30
Codi: 12SLX3021 
MATRÍCULA OBERTA

Preu: 1980€
Horari: Divendres de 16 a 21 h i dissabte de 10 a 14 h
Lloc realització: Universitat de Girona (a concretar) 
PRESENTACIÓ
La normativa vigent del sector de la seguretat, i específicament l’Ordre INT/318/2011 del Ministeri de l’Interior, demana que, per a la protecció dels recursos i actius de les empreses i entitats tant públiques com privades, el seu personal i els seus responsables dels departaments de seguretat siguin professionals qualificats i formats adequadament per a la tasca que desenvolupen. 
La professionalització exigeix que el personal del Departament de Seguretat realitzi l’aprenentatge de coneixements en totes les àrees socioprofessionals que la integren: des de l’àrea més tècnica, pròpia del professional de la seguretat, fins a l’àrea d’organització i gestió general del departament passant per l’adquisició d’habilitats i competències pròpies de la coordinació i direcció dels equips de treball. 
Per tant, la finalitat d’aquesta titulació es donar d’eines, recursos i coneixements teòrics i pràctics necessaris per al desenvolupament de la funció de director de seguretat en qualsevol àmbit. 
Finalment, i amb l’objectiu de capacitar rigorosament els professionals, el programa està adaptat a la nova normativa de seguretat privada: Ordre INT/318/2011, de l’1 de febrer, sobre el personal de seguretat privada.
OBJECTIUS
– Coneixement de la normativa vigent en matèria de seguretat i els principis jurídics que la regeixen.
– Organització i gestió d’un departament de seguretat.
– Anàlisi i avaluació de les situacions de risc de les entitats per tal de planificar i programar els serveis de seguretat.
– Establir canals de comunicació i coordinació amb altres organismes, empreses, serveis o entitats.
– Planificació, programació i implementació d’un pla de seguretat integral.
– Capacitació per a l’assessorament sobre sistemes de seguretat a organitzacions.
– Supervisió del funcionament dels plans de seguretat.
– Organitzar, coordinar i supervisar el personal i els equips del servei de seguretat.
– Adquisició de competències i habilitats personals per a la direcció efectiva dels equips.
A QUI S'ADREÇA
– A tots aquells professionals de la seguretat que estiguin interessats en realitzar una formació completa i rigorosa que els permeti desenvolupar les funcions de director de seguretat, segons la nova normativa, tant a l’empresa privada com a l’Administració Pública.
– A qualsevol persona amb titulació superior relacionada amb l’àmbit de la seguretat i/o de l’empresa (Criminologia, Dret, Relacions Laborals, Empresarials...).
– A persones sense experiència prèvia que vulguin desenvolupar la seva trajectòria professional dins de l’àmbit de la seguretat.
REQUISITS D'ADMISSIÓ
No hi ha cap requisit però per a poder-se habilitar oficialment com a Director de Seguretat a través del Cos Nacional de Policia, serà necessari la presentació de la titulació acadèmica exigida: títol de Batxiller, de Tècnic Superior, de Tècnic en les professions que es determinen (en l'apartat A qui s'adreça), o altres equivalents a efectes professionals, o superiors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada