divendres, 30 de novembre del 2012

PROCÉS DE SELECCIÓ PER ANAR A TREBALLAR A ALEMANYA


JORNADES EURES
“COM PRESENTAR-SE A UN PROCÉS DE SELECCIÓ A ALEMANYA”


Tècnics EURES del Servei Públic Alemany es desplaçaran a Barcelona i Tarragona entre els dies 15 i 18 de gener, per realitzar un Taller Pràctic a candidats de determinats sectors que tinguin un projecte seriós de treballar a Alemanya. Les entrevistes individuals es realitzaran en l’idioma requerit per a cada perfil.
CONTINGUT DE LES SESSIONS: Presentació sobre viure i treballar a Alemanya. La sol·licitud de feina, carta de presentació i CV. L’entrevista amb els empresaris (telefònica o presencial). Entrevistes individuals amb els candidats, en l’idioma requerit per a cada ocupació (anglès o alemany) amb comprovació i tutoria sobre sol·licituds individuals de feina.

OCUPACIONS SOL·LICITADES I IDIOMA REQUERIT:
Oficis (imprescindible alemany): soldadors, fresadors, mecànics industrials, mecànics d’instrumental, mecànics, mecànics electrònics, lampistes, instal·ladors de gas, electricistes. Enginyeries (imprescindible anglès i/o alemany, excepte els mecànics que han de dominar l’alemany): mecànics, construcció, elèctrics, d’automoció, aeronàutics i aeroespacials, d’economia, de gestió de qualitat i distribució, en química, tecnologia mediambiental i de subministrament de tecnologia.
Professionals de la salut (anglès o alemany): metges joves, personal de cures (infermeres i infermeres geriàtriques).
Tecnologies de la Informació (imprescindible anglès, es valora alemany): científics d’ordinadors, enginyers de software.
Hosteleria (imprescindible bon nivell d’alemany): cuiners, recepcionistes i cambrers. SOL·LICITUDS
Si vostè és un professional d’alguna d’aquestes ocupacions, té domini de l’ idioma requerit i té previst traslladar-se a treballar a Alemanya, ompli la fitxa adjunta i enviï-la, sense oblidar-se de complimentar el telèfon i correu electrònic de contacte, a:
eures.tarragona.soc@gencat.cat si vol assistir a les sessions de Tarragona.
eures.barcelona.soc@gencat.cat si vol assistir a les sessions de Barcelona.
Es recomana adjuntar un currículum vitae actualitzat
Un cop estudiada la seva adequació als perfils demandats, rebrà, si és el cas, informació del lloc i data de la Jornada.

Data límit per a l’enviament de sol·licituds: 31 de desembre de 2012.

Més informació: a la teva Oficina de Treball

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada