dijous, 11 d’octubre del 2012

CURS DE MÀRQUETING 2.0 I COMUNICACIÓ DIGITAL


Després de la bona acollida de la primera edició, l'Espai Armengol organitza la segona edició del curs de Màrqueting 2.0 i Comunicació Digital que tornarà a comptar amb els dos prestigiosos professors de l'àmbit:Òscar Coromina, responsable de Màrqueting i Comunicació de l'Escola de Postgrau de la UAB, i Enrique San Juan, director de Community Internet i gran especialista en xarxes socials i redacció de contiguts online.

El curs està dirigit a responsables de comunicació i màrqueting corporatiu; responsables de webs o canals socials; gestors de contingut on-line; emprenedors; comerciants; autònoms...

Les sessions es realitzaran els dies 20 i 27 d'octubre, de 10.00h a 13.30h a l'Espai Armengol (Plaça de la Sardana, 3, Vilajuïga)

Com a oferta de llançament, s'ofereixen les primeres 10 places del curs al preu promocional de 80€ (inclou l'assistència a les dues sessions). La resta de places tindran un preu de 90€.

Per fer efectiva la vostra inscripció cal enviar un mail reservant plaça a l'adreça espaiarmengol@visual13.com , complimentar i enviar el document que trobareu a l'enllaç i fer efectiu el pagament. La reserva no serà efectiva fins que s'hagi completat tot el procés.


Més informació i programa del curs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada