dimecres, 13 de juny del 2012

simplifiCAT

La Direcció General de Processos i Administració Electrònica obre la pàgina ‘simplifiCAT’ en el Facebook


El nou canal té l’objectiu de donar a conèixer les actuacions destacades en matèria de simplificació, i pretén establir una via de comunicació àgil i propera amb la ciutadania i fomentar la participació dels usuaris en la millora dels serveis.









La Direcció General de Processos i Administració Electrònica del Departament de Governació i Relacions Institucionals ha obert la pàgina “simplifiCAT” en el Facebook: https://facebook.com/simplificat
,amb l’objectiu de crear una nova via de comunicació, àgil i propera amb la ciutadania.



La pàgina “simplifiCAT” en el Facebook ofereix una nova via més propera i àgil que les que s’oferien fins ara per saber el parer dels ciutadans sobre les actuacions que es duen a terme en matèria de simplificació, i permetrà incrementar la participació dels receptors dels serveis i introduir-hi millores internes tenint en compte els beneficiaris finals.



Aquest canal té la vocació d’esdevenir un mitjà alternatiu als habituals per donar a conèixer les polítiques de simplificació que s’apliquen a l’Administració i s’espera, per tant, informació alternativa a l’habitual. Es tracta d’establir un espai de retroalimentació actiu que es nodreixi de comentaris, suggeriments, crítiques i aportacions que aquest coneixement pugui generar.


Més informació: http://www.gencat.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada