dimecres, 13 de juny del 2012

OFERTES XARXA EURES PER DIFERENTS PAÏSOS EUROPEUS

Reclutament EURES-SOC per a diversos països europeus


Arran de la col•laboració de la xarxa EURES i del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb els serveis públics d’ocupació d’altres països europeus han nascut algunes iniciatives de reclutament de persones treballadores procedents de diversos sectors a Catalunya.

En aquest marc de col•laboració, s’està treballant en un reclutament per a professionals de:

- Infermeria


- Enginyeria (de canonades, mecànica, telecomunicacions),

per anar a treballar al Regne Unit, Alemanya, Suècia, Dinamarca o Finlàndia.



Procés de selecció



Per tal de participar en aquest procés de selecció, les persones interessades poden enviar les seves candidatures (cv i carta de presentació en anglès), per correu electrònic, abans del proper dilluns 18 de juny.



Els dies 21 i 22 de juny s’avisarà per telèfon les persones candidates seleccionades per tal de concretar data i hora per a les entrevistes, que tindran lloc el proper 26 de juny a L’Hospitalet del Llobregat (Barcelona).



El reclutament consistirà en una o més entrevistes personals amb assessors EURES i empreses dels països citats que es desplacen a Catalunya.



Cal tenir en compte que aquelles candidatures que no compleixin amb els requisits de llengües i qualificacions establerts no seran tingudes en compte.



Serà imprescindible tenir la confirmació d’una cita per a poder accedir al les instal•lacions on es celebrarà la jornada de reclutament Eures.



Més informació i consultes



Per a més informació podeu contactar amb eures.seleccio.soc@gencat.cat    o bé a la vostra Oficina de Treball






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada