dilluns, 25 de juny del 2012

EMPREN - Línia de finançament autònoms i comerços

Divendres passat 22 de juny de 2012 es va publicar una nova línia d’ajuts: Línia de finançament autònoms i comerços. Regulades per l’ Ordre EMO/167/2012, de 13 de juny, per la qual s’aproven les bases reguladores de la línia d’ajuts en forma de garantia per al finançament d’autònoms i microempreses i s’obre la convocatòria corresponent a l’any 2012 per a la línia de finançament per a autònoms i comerços i la Resolució del del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, sobre publicació d’unes bases per a la concessió d’ajuts.
Es tracta d’una línia de finançament destinada als autònoms, les microempreses de qualsevol sector d’activitat i també a les petites i mitjanes empreses del sector del Comerç.


Aquest nou programa és fruit d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Empresa i Ocupació i l’Institut Català de Finances, on hi participen com a òrgans de gestió el Consorci del Comerç, Artesania i Moda i la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom.
Les ajudes que es dirigeixen a autònoms, microempreses i petites i mitjanes empreses del sector del Comerç es tramiten a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.
Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud i una memòria del projecte d’inversió i/o per circulant a la corresponent OGE , Oficina de Gestió Empresarial.
Les ajudes consisteixen en l’aval del 70%, sobre un crèdit per a inversió i/o per circulant d’entre 10.000 i 100.000 euros i hi participen com a entitats col·laboradores “La Caixa” i “Banc Sabadell”.

El termini per presentar sol·licituds s’obre el dia 23 de juny de 2012, i es tancarà el proper 30 d’Octubre.

Les sol·licituds s’han de descarregar des de l’Oficina Virtual de Tràmits i s’hauran de presentar a les Oficines de Gestió Empresarial. Les sol·licituds del sector comerç s’han de presentar a la seu del CCAM o també a les Oficines de Gestió Empresarial.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada