diumenge, 29 d’abril del 2012

CURSOS FORMACIÓCONTÍNUA FOEG

Cursos adreçats prioritàriament a TREBALLADORS/ORES OCUPATS/DES I AUTÒNOMS de tots els sectors empresarials (pels treballadors/res de l’Administració Pública i persones en situació d’atur, hi ha places molt limitades). Cursos totalment subvencionats pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya.

· PHOTOSHOP, DISSENY I COMPOSICIÓ D’IMATGES, curs de teleformació, amb data inici: 25/04/2012



· INTERNET, DISSENY DE PÀGINES WEB, presencial. Aquest curs és adreçat, exclusivament, a AUTÒNOMS/AUTÒNOMES de tots els sectors empresarials, amb data inici: 28/04/2012.



· MANIPULADOR D’ALIMENTS, presencial, amb data inici: 09/05/2012



· OPERADOR DE CARRETONS ELEVADORS, presencial, amb data inici: 12/05/2012.



Documentació requerida per a la pre-inscripció: Fitxes de pre-inscripció:  omplerts i signats en original (amb bolígraf de color blau).
Cal adjuntar: Pels treballadors/res i autònoms en actiu - Fotocòpia DNI o NIE, última nòmina o rebut d’autònom i 1 Foto carnet. Pels treballadors/res en situació d’atur - Fotocòpia DNI o NIE, còpia de la tarja d'atur (DARDO) vigent i 1 foto carnet



I del curs adreçat prioritàriament a treballadors/ores i autònoms de l’àmbit sectorial SERVEIS FINANCER, ADMINISTRATIUS I D’ASSEGURANCES,i excepcionalment, en aquests moment també dels sectors METALL, CONSTRUCCIÓ, TRANPORTS I TÈXTIL , i totalment subvencionat pel Consorci de la Formació Continua de Catalunya (per persones en situació d’atur, hi ha places molt limitades i els treballadors de l’Administració pública no hi poden optar) .


· TÈCNIQUES DE NEGOCIACIÓ, presencial, amb data inici: 24/05/2012



Documentació requerida per a la pre-inscripció: Fitxes de pre-inscripció: omplerts i signats en original (amb bolígraf de color blau)
. Cal adjuntar: Pels treballadors/res i autònoms en actiu - Fotocòpia DNI o NIE, última nòmina o rebut d’autònom i 1 Foto carnet. Pels treballadors/res en situació d’atur - Fotocòpia DNI o NIE, còpia de la tarja d'atur (DARDO) vigent i 1 foto carnet



Per a formalitzar la inscripció als cursos s'ha de fer arribar a FOEG aquesta documentació. El nostre horari d'atenció és de dilluns a dijous de 8:00 a 19:30h, i els divendres i vigílies de festius de 08:00 a 14:30 i l'adreça C/Bonastruc de Porta, 15-17001 de Girona.



Per a més oferta formativa:  http://www.foeg.cat/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada