divendres, 20 d’abril del 2012

CONFERÈNCIA: "LA INSERCIÓ LABORAL DE PERSONES AMB MALALTIA MENTAL:INNOVANT PER A L'ÈXIT"

DIXIT Girona presenta la conferència "La inserció laboral de persones amb malaltia mental: innovant per a l’èxit"

Quina és la porta d’entrada al mercat laboral de les persones amb malaltia mental? Quines són les claus de l’èxit?
El proper 25 d’abril, Núria Fornalés, responsable de l’àrea social de la Fundació DRISSA, parlarà a DIXIT Girona de la inserció laboral adreçada a persones amb malaltia mental.

Fornalés exposarà les característiques de diverses iniciatives d’inserció, els reptes i les dificultats que presenten i il·lustrarà la qüestió amb un exemple innovador: el projecte d’horta ecològica que ha endegat la Fundació DRISSA. Aquest projecte promou el cultiu de productes certificats amb els estàndards de qualitat de l’horticultura ecològica i ofereix la seva comercialització en el seu propi establiment de venda, una parada al Mercat Municipal del Lleó de la ciutat de Girona.

La conferenciant estarà acompanyada dels reporters del programa “Ens patina l’embrague”, magazine radiofònic produït i conduït per persones amb malatia mental usuàries del servei prelaboral de la fundació. Aquest magazine, que s’emet des de 2004 i que porta més de 312 programes en directe, contribueix a la sensibilització social vers la malaltia mental i lluita contra l’estigmatització social i els prejudicis.

Durant la conferència a DIXIT Girona s’enregistrarà un nou programa del magazine i serà emès en diferit a Ràdio Salt (dijous de 17 a 18 h.), Llagostera Ràdio (divendres de 21 a 22 h.), Ràdio Sarrià (dilluns de 18 a 19 h.) i Ràdio Sant Hilari (divendres de 21 a 22 h.). També es podrà escoltar on-line al web www.fundaciodrissa.com


La conferència tindrà lloc a les 16 h. i per assistir-hi cal comunicar les dades personals (nom, cognoms, empresa/entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.girona@campusarnau.org o trucant al 972 106 122.

Data: 25 d’abril de 2012 a les 16 h.
Lloc: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall. Carrer Bernat Boades, 68 de Girona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia
Organitza: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada