dilluns, 30 de gener del 2012

JORNADA DE PRESENTACIÓ DE LA DIAGNOSI DEL PLA ESTRATÈGIC DE FORMACIÓ DE LA COMARCA

JORNADA DE PRESENTACIÓ DE LA DIAGNOSI DEL PLA ESTRATÈGIC DE FORMACIÓ DE LA COMARCA el dia 9 de febrer a les 12h al Cercle Esport de Figueres al carrer Monturiol 3 (al costat del Lizarran).

A la Jornada es donaran a conèixer el les conclusions de les necessitats formatives detectades en els següents sectors:

Energies renovables, residus i aigua (Inclou forestal).
Comerç.
Distribució i grans superfícies.
Logística.
Turisme (Inclou hostaleria).
Agroalimentari i agricultura ecològica.
Vehicles elèctrics.
Rehabilitació i manteniment.
Noves tecnologies de la informació.
Marítim: pesca i nàutic.
Industrial.
Lleure i esports.
Serveis a les persones.
Competències bàsiques.
Aspectes transversals a tots els sectors.

A més a més de presentar els resultats d'aquest extens treball, l’objectiu és crear una taula de treball permanent per a impulsar les propostes.

Programa de la jornada

El treball l’han dut a terme l’equip tècnic format per 22 persones de les àrees de promoció econòmica, turisme, medi ambient i noves tecnologies del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els Ajuntaments de Figueres, Roses, l’Escala, Castelló d’Empúries, Llançà, Avinyonet de Puigventós i la Jonquera, el Consorci Salines Bassegoda i l’Associació Alt Empordà Turisme.

El treball es va iniciar a principis d'estiu i va sorgir a instàncies del Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya davant la constatació que les dades d'atur i formació de la comarca eren força negatives.

Es demanava també que fos el mateix territori qui avalués la situació actual i determinés propostes que milloressin l'oferta formativa de cares a harmonitzar-la amb les necessitats reals dels sectors econòmics i les empreses de la comarca.

La jornada és l’inici d’un procés en el que cal que que s’incorporin les empreses, els gremis, les associacions empresarials, les confraries, les denominacions d'origen, els centres de formació i centres educatius de la comarca per seguir amb el treball iniciat i impulsar propostes concretes.
Agraïm la vostra presència en aquesta jornada per tal de fer entre tots, un pas més en la millora del desenvolupament social i econòmic de la nostra comarca.

Més informació:
Oficina de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.
972.514.470 (de 9 a 14h) - promocio@altemporda.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada