dimecres, 18 de gener del 2012

CLUB DE FEINA DE ROSES

CLUB DE FEINA DE ROSES:

L'Ajuntament de Roses reorganitza el servei d'orientació laboral per donar prioritat a serveis que facilitin la recerca de feina a persones que estan en recerca activa de feina.

D'aquesta manera, a partir del mes de febrer deixa de funcionar el Servei de Borsa de Treball i es reactiva i reforça el Servei del Club de la Feina.

Les persones que vulguin utilitzar el Club de la Feina , s'hauran d'adreçar directament els dijous al CAR, a la Gran Via de Pau Casals 39-45, entre les9 i les 12 del matí, on seran atesos per una orientadora que els guiarà en el seu procés i que en cas de necessitat els derivarà als tallers grupals de recerca ( on podran aprendre a fer un currículum, quins son els recursos laborals de la comarca o com afrontar millor l'entrevista de feina) o d'alfabetització digital, que es realitzaran en el mateix lloc o a altres serveis del municipi segons les necessitats detectades.

El servei del Club de la Feina és un servei que té per objectiu posar a l'abast de les persones que estan en recerca de feina activa de feina els recursos necessaris per cercar feina. Així, les persones usuàries trobaran informació sobre cursos, ofertes laborals i posa a disposició ordinadors per tal d'actualitzar el Currículum vitae o consultar webs temàtiques.

En aquest espai també es compta amb el Punt d'Autoservei del Serveis d'Ocupació de Catalunya (PASOC) que permet renovar la inscripció de demanda d'ocupació de les persones inscrites a l'Oficina de Treball o obtenir certificats, sense necessitat d'haver-se de desplaçar fins a Figueres.
Aquest servei és possible gràcies al finançament del Programa de Treball als BArris del Servei d'Ocupació de Catalunya (Departament d'Empresa i Ocupació) i al conveni de col.laboració amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada