divendres, 4 de novembre del 2011

CURSOS NO SUBVENCIONAT DE L'ESCOLA D'HOSTELERIA PER A PROFESSIONASL I AMATEURS

Curs de Cuina amb Arrossos

10, 17, 24 i 31 de gener de 2012
de 17.00h a 18.30h

6, 13, 20 i 27 de març de 2012
de 20.00h a 21.30h

Cuina d’aplicació
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €



Curs de Cuina amb Pasta

10, 17, 24 i 31 de gener de 2012
de 20.00h a 21.30h

6, 13, 20 i 27 de març de 2012
de 17.00h a 18.30h

Aula Ferran Adrià
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €




Curs de Cuina amb Peix

7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 20.00h a 21.30h

Aula Ferran Adrià
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €



Curs de Cuina amb Carn

6, 13, 20 i 27 de març de 2012
de 17.00h a 18.30h

Cuina d’aplicació
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €



Curs de Cuina Tradicional Catalana

10, 17, 24 i 31 de gener de 2012
de 17.00h a 18.30h

Aula Ferran Adrià
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €




Curs de Cuina Econòmica

7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 17.00h a 18.30h

Cuina d’aplicació
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €



Curs de Cuina Creativa

7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 17.00h a 18.30h

Aula Ferran Adrià
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €



Curs d’iniciació al Tast de Vins

8, 15, 22 i 29 de novembre de 2011
de 20.30h a 22.00h

13, 14, 20 i 21 de desembre de 2011
de 20.30h a 22.00h

7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 17.00h a 18.30h

Aula de cata
Places limitades a 15 alumnes
Inscripció de 70 €




Curs de Cuina de Nadal

8, 15, 22 i 29 de novembre de 2011
de 20.30h a 22.00h

Cuina pedagògica
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €




Curs de Pastisseria de Nadal

8, 15, 22 i 29 de novembre de 2011
de 20.30h a 22.00h

Aula de pastisseria
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €



Curs d’Aperitius de Nadal

13, 14, 20 i 21 de desembre de 2011
de 20.30h a 22.00h

Cuina pedagògica
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €



Monogràfic Cuina de Nadal amb Foie

20 de desembre de 2011
de 20.00h a 22.00h

Aula Ferran Adrià
Places limitades a 40 alumnes
Inscripció de 30 €




Monogràfic Elaboració de Turrons

20 de desembre de 2011
de 20.00h a 22.00h

Aula de pastisseria
Places limitades a 30 alumnes
Inscripció de 30 €



Curs de Postres amb Xocolata

10, 17, 24 i 31 de gener de 2012
de 20.00h a 21.30h

Aula de pastisseria
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €




Curs de Pastisseria Tradicional

7, 14, 21 i 28 de febrer de 2012
de 20.00h a 21.30h

Aula de pastisseria
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €




Curs de Pastisseria amb Pasta de Full

6, 13, 20 i 27 de març de 2012
de 20.00h a 21.30h

Aula de pastisseria
Places limitades a 20 alumnes
Inscripció de 70 €




Curs de Manipulador d’Aliments
Diploma de l’Escola - Títol oficial

8, 15 i 22 de novembre de 2011
de 20.00h a 22.00h

6, 13 i 20 de març de 2012
de 20.00h a 22.00h

Aula Ferran Adrià
Places limitades a 25 alumnes
Inscripció de 70 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada