dijous, 17 de novembre del 2011

AEROPORT DE GIRONA

El Govern de la Generalitat i les institucions gironines, associades dins l’AGi, amb la nova incorporació de l’Ajuntament de Girona, han arribat a un acord amb la companyia Ryanair perquè consolidi la seva presència a l’aeroport de Girona en els pròxims cinc anys. L’acord, que tindrà el seus efectes a partir de l’abril de 2012, suposarà recuperar per l’aeroport rutes, trànsit i llocs de treball i permetrà passar dels dos milions de passatgers anuals fins als tres o quatre milions transcorreguts els dotze primers mesos.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; el delegat del Govern de la Generalitat, Eudald Casadesús; el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé; l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el director general de Transport i Mobilitat, Ricard Font, i el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, han informat avui als mitjans de comunicació valorant la nota de premsa que ha enviat avui Ryanair.

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha explicat, a més a més, que Ryanair efectuarà noves rutes, especialment a països escandinaus, i es recuperarà la ruta Girona-Madrid.

El nou acord significarà la consolidació definitiva de l’Aeroport de Girona com a segon aeroport de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada