dimarts, 10 de maig del 2011

PORTAL DE FEINA

http://www.studentjob.es

Una magnífica oportunitat per aquells estudiants que vulguin combinar la seva formació acadèmica amb una feina. El portal Student.Job, un dels majors portals d’ocupació per estudiants d’Europa, ofereix diàriament un gran ventall d’ofertes de treball adreçades a joves que volen realitzar pràctiques d’empresa o obtenir una feina a mitja jornada.

De fet, gran part de les ofertes que es publiquen al site són pensades per aquest target específic i això fa que trobem una àmplia flexibilitat horària que permeti als usuaris combinar vida laboral i acadèmica. A més, el portal publica amb certa periodicitat ofertes de beques i de pràctiques a l’estranger que poden generar interès en el jovent.

Student.Job ja compta amb 54.850 estudiants registrats; joves motivats i preparats amb perfils molt variats que poden adaptar-se a les necessitats de les empreses registrades al portal. Inscriure’s és ràpid, fàcil i gratuït i permet als estudiants penjar el seu currículum vitae. A més, podran rebre al seu correu electrònic ofertes de treball destacades que s’adaptin al seu perfil. En quant a les empreses, aquestes també poden anar publicant les seves pròpies ofertes de treball, sense límit.

Més informació: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada