dijous, 25 de febrer del 2010

1.2.1. ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

L’orientació professional és un procés d’ajuda i suport a les persones a determinar les seves capacitats i interessos laborals, a adoptar decisions respecte a la seva formació, ocupació i a la seva trajectòria professional, millorant les seves competències professionals i personals.

La seva finalitat és incrementar la possibilitat d’accés al mercat de treball de les persones formar-les en tècniques de recerca d’ocupació, preparació d’entrevistes, elaboració del curriculum vitae i en la recerca d’ofertes d’ocupació.

Un altre aspecte important és que també persegueix el desenvolupament d’aquells aspectes personals que l’ajudin en la consecució dels seus objectius, com augment de l’autoestima, i la conscienciació del control de la seva vida.

Els tècnics en orientació laboral de l’Oficina de Treball us ajudaran a dissenyar la vostra carrera professional és a dir, a saber quina és la feina més adient per a les vostres característiques i habilitats tant personals com professionals ajudant-vos a establir els objectius que us permetran aconseguir l’accés a aquest lloc de treball i assessorant-vos en cada pas que doneu.

També us donaran suport en l’elaboració del currículum, com fer una carta de presentació, com preparar una entrevista personal, etc.

A la web del SOC trobareu molta informació que us pot ajudar molt: http://www.oficinadetreball.cat/



US RECOMANO AQUEST VIDEO



I TAMBÉ AQUEST:



I PER ÚLTIM AQUEST:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada